Tjohei!

Vet ikke helt hvordan jeg skal starte mitt nye blogg-eventyr. Begynner med det negative idag, så tar jeg det positive i morra!

I går da jeg kom hjem fra jobb så sa mamma at pappa hadde bedt om familiemøte kl 17. Vi trodde ikke det var noe alvorlig, og lekte med tanken om at han kanskje eeeendelig hadde bestemt seg for å kjøpe ny bil! Men neida. Da han sa at han hadde bestemt seg for å flytte hjemmefra, så trodde vi han tulla. Vi var ikke forberedt i det hele tatt. Vel, vi ante jo at det kom til å skje en gang i fremtiden, men ikke nå. Ikke midt i sommerferien! Han flytta samme dagen, og jeg har fortsatt ikke vent meg til tanken. Vet ikke om jeg skal være sur eller lei meg. Marianne tok det ganske tungt, men ho er ung og tenker ikke på samme måte som Thomas og meg. Så nå bor han på hytta, og skal bo der i et år (seperasjonstid), så skulle de se hva som skjer. Det som skuffer meg mest, er at det virker ikke som om de har tenkt på ekteskapsrådgivning i det hele tatt. Det er jo det minste de kunne gjort for oss barna. Men men. Sånn er det. Kommunikasjon er viktig fra dag èn folkens!

Dette var det negative. Så skal jeg legge ut litt bilder fra Norwegian Wood i morra. Men må alltid legge bort de vonde minnene, og fokusere på de gode!

Ha en fin kveld! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits