Opptaks surr! Noen fler som er ofre?

Nå er jeg forbanna!! I år så har min saksbehandler vært høgskolen i sør-trøndelag. Verre saksbehandler må man lete lenge etter!! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har ringt inn til dem for å klage på feil som de har gjort. Jeg godkjente vitnemålet mitt fra vgs på nettet. Litt senere fikk jeg brev om at de ikke hadde mottatt vitnemål fra meg, og at den ikke var registrert på internett. Jeg ringte inn for å høre om hva de dreiv med der oppe, og ikke overraskende nok fikk jeg svaret "Beklager det har skjedd en feil. Du skulle ikke fått det brevet".

Jeg søkte også om tidlig opptak, og sendte inn en kopi av arbeidskontrakten min. Der står jo alt av informasjon. Igjen fikk jeg beskjed om at jeg ikke hadde sendt inn dette, og fikk avvist søknaden om tidlig opptak. Igjen ringte jeg inn for å høre hva de dreiv med, og igjen fikk jeg svaret "Beklager det har skjedd en feil. Du skulle ikke fått det brevet." Allerede da trodde jeg at kvota for hvor mange feil et opptakskontor kunne gjøre var brukt opp, men neida.

Fikk avslag på søknaden min om tidlig opptak, og innehldet i brevet var helt uten sammenheng. Jeg skjønte absolutt ingenting av den såkalte forklaringa, så jeg ringte inn IGJEN. Svaret jeg fikk da var "Beklager, du har fått et standard brev. Derfor sto det ingen forklaring.

Da resultatene på opptaket kom, ble jeg skuffa fordi jeg havna på venteliste. Havna der i fjor også, men i fjor kom jeg ikke inn på noen av ønskene. I år kom jeg inn på førskolelærer, som var andre valget. Jeg tenkte at det var jo greit, for jeg ville det jo. I god tro av at de faktisk hadde gjort poengberegninga riktig, så takka jeg ja til førskolelærer og nei til venteliste på sosionomutdanning (kan ikke svare ja på begge). Sto på venteliste med samme plassering i fjor og var ikke i nærheten av å komme inn (havna på høgskolen i hedmark gjennom restplass i stedet...*grøss*). Så begynte jeg å stusse litt... 1 år på høgskolen uten at det gjorde forskjell på plassering i opptak? Så la jeg merke til feilen....POENGENE FRA HØGSKOLEN HADDE IKKE BLITT TATT MED I OPPTAKET! Gjett hvem som ble pissed off!! Er det mulig å være mer inkompetente og ubrukelige enn de oppe i trondheim?! Da universitetet i agder (tidl. høgskolen i agder) behandla søknadene mine i fjor gjorde de ikke en eneste feil!

Noen fler som har historier om dårlig arbeid fra opptakskontorer?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits