Mitt liv med Michael Jackson... <3

michaeljacksoncp0351
Det hele begynte da jeg var 3 år. Jeg fikk en kassett med diverse sanger på av nabojenta. På kassetten var Michael Jackson - Billy Jean, og det var her det starta. Jeg ble så gla i sangen og stemmen at jeg hørte på sangen hele tida. Tilslutt ble kassetten så slitt at båndet røyk. Jeg glemte aldri sangen og kom senere over en kassett med no chipmunksgreier der de sang "I just can't stop loving you". Jeg visste ikke at dette var Michael Jackson, men forelska meg totalt i sangen. Litt etter dette(1995) ble det ganske stille fra Michael, og det kom ingen album ut før 2001 da Invincible kom. Husker godt at jeg fikk albumet i julegave av pappa. Albumet ble gitt ut i 4 forskjellige farger (gult, rødt, grønt og blått) og jeg fikk i grønt. Jeg bestemte meg for å kjøpe alle albumene hans (med unntak av remix albumene).

Uansett hva andre har sagt om han så har jeg støtta han. Han er mitt store idol og kongen av pop. Jeg synes media og andre har vært grusomme mot han, og håper de angrer. Har noen i det hele tatt tenkt tanken på at alt stresset han har måttet gå gjennom pga oppvekst, direkte mobbing fra media og andre. Falske anklager og rettssaker. Alt dette stresset korter ned på livet, og nå ser man konsekvensen...

Jeg har alltid sagt at hvis han noen gang skal holde konsert i Europa, så SKAL jeg dit. Koste hva det koste vil. Driter i om det er eksamen eller noe som helst. Da denne sjansen endelig kom ble jeg overlykkelig! Jeg skulka skolen og satt leeeenge på pc'en for å få tak i billetter til konserten. Da jeg endelig fikk dem så gråt jeg av glede. Nå er det av sorg... Hadde virkelig håpa på at denne dagen aldri skulle komme.

RIP Michael Jackson
Født: 29 august 1958 - Død: 25 juni 2009

21 kommentarer

Louise

26.jun.2009 kl.11:01

Huff,, jeg begynte nesten og gråte da jeg leste det om MJ.R.I.P MJ

MALIN

26.jun.2009 kl.11:04

uff da .. veldig bra skrevet av deg
Takk. Begynte å gråte jeg. Gråt til jeg sovna i natt, kjenner fortsatt at tårene presser på. Skikkelig blodfan for å si det sånn!

Caroline

26.jun.2009 kl.11:11

sv: det var vist flere som brukte str 39 enn jeg hadde forventet. hehe Men trekker en av dere ikveld jeg:)

Maja

26.jun.2009 kl.11:13

huff :/
dyp dyp dyp sorg over Michael Jackson's død! Tårene tar aldri slutt! Han var den største for meg! En person med mer innflytelse enn noen andre.... Minnestund på youngstorget i Oslo kl.15 i morgen (Lørdag)

Kath

28.jun.2009 kl.15:39

Falske angklager my ass. Bevisene er overveldende.

Lillan

29.jun.2009 kl.23:59

Kath: Da må du være ene og alene om å ha sett de. For det har ingen andre. Nettopp derfor han ble frikjent. Det og fordi de som anklagde seinere gikk ut og innrømma at de var ute etter penger. Og jo flere det er som anklager jo lettere er det å melke for penger. R.Kelly derimot. Der har du slående bevis...

Kath

03.jul.2009 kl.01:52

Du trenger kun høre en setning fra den mannen (MJ that is) for å skjønne at han ikke er (var) helt i vater. I tillegg har det vært flere som har anklagd MJ for tukling og pedofil virksomhet som ikke har gått til sak mot han eller har hatt noen som helst økonomisk vinning på å si det de sier. Mennesker som har jobbet nær MJ har også påstått lignende ting uten at de har noen økonomiske motiver for dette. Det at en av anklagerne i rettssaken hadde økonomiske motiver for å lyve om dette betyr ikke at alt annet er falskt. Ikke alle som anklaget MJ i rettssaken har sagt noe om at de løy heller. Jeg blir kvalm av den sinnsyke helliggjøringen av MJ.

Lillan

03.jul.2009 kl.11:31

Det er ingen bevis. Og bare fler og fler står frem og sier hvor snill han er. Siste er livvakten hans gjennom mange mange år. Kom med bevis før du slenger dritt.

Kath

03.jul.2009 kl.18:41

På hvilken måte har du flere bevis enn det jeg har? Har du stått nær han? Var han i familien din? Har du i det hele tatt møtt han. Ikke det nei? Det eneste både du og jeg kan bygge våre meninger på er hva han selv har sagt og hvordan han selv har oppført seg, i tillegg til ting mennesker rundt han har sagt samt anklager og om vi tror på disse. Vi kan begge finne "bevis" for våre meninger. Den samme livvakten som du snakker om har også snakket om MJs forhold til unge gutter, og sagt hva han tenker om det. Flere og flere står også fram og sier hvor unormal og forvirret de syntes han var, spesielt etter at han ble voksen (f.eks. Cher). Dessuten: det at man er et hyggelig menneske utelukker da ikke man kan være pedofil og nokså i utakt med virkeligheten? Jeg syner det er sykt å se hvordan folk tilber en artist. En artist! Man skulle tro en sånn type idolisering stoppet i 14årsalderen. Han var et menneske, ikke bedre enn meg og deg. Han laget bra musikk, ja so what? Jeg kan komme på 1 million mennesker som fortjener den æren han får nå mer.

Lillan

03.jul.2009 kl.19:31

Nei, men du kan jo se intervjuene som har kommet ut i det siste. Først kommer falske intervjuer, så står personene frem og påstår at det har de aldri sagt. Dessuten så er han idol pga musikken. Man sier alltid "Uskyldig til bevist skyldig". Ja, bare til å starte og nevne det... Good luck. Du kjenner han heller ikke. Og har man ikke no pent å si så kan man holde kjeft spør du meg.

Kath

04.jul.2009 kl.03:04

De intervjuene jeg snakker om er intervjuer jeg har sett eller hørt, ikke lest (både det jeg nevnte med Cher og det med livvakten hans). Jeg tar ikke ting som blir skrevet for god fisk. Ja, akkurat, han er et idol på grunn av musikken..og det er et grunn til å helliggjøre han som et bedre menneske enn alle andre...hvorfor? Ja, jeg kan da i hvert fall nevne en kategori mennesker som fortjener det mer enn han: alle som utgjør en virkelig god damn difference for fattige og syke på en langtidsbasis uten å få publisitet for det, alle som vier livet sitt til å jobbe frivillig i non-profitt organisasjoner for en bedre verden uten å tjene ei krone på det, folk som gir litt av det lille de har for at andre skal få det bedre and the list goes on and on. Hva er det som er så fantastisk med dette menneske at folk faktisk griner? Herregud, han er en entertainer. Det viser hvor overflatisk og amerikanisert verden er blitt. Argumentet om at om man ikke har noe pent å si skal man holde kjeft holder nok ikke vann i det hele tatt. Skal man da bare stå å se på når noen blir mobbet fordi en ikke vil si noe dårlig om mobberen? Eller unnlate å vitne i en rettsak fordi man ikke "vil si no stygt"?

Lillan

04.jul.2009 kl.12:02

Han har gitt masse til veldidighet selv. Og du kjenner han heller ikke. Det finnes to sider og så er det sannheten. Det at du prøver å sverte folk etter dems død bare for å sette et poeng er kvalmende. Vis respekt for avdøde, fans og familie.

Kath

05.jul.2009 kl.15:20

Klart han har gitt masse til veldedighet, han hadde utrolig mye penger! Det ville jo virket helt sinnsykt å ikke gi noe som helst til veldedighet da. Faktum er at han kanskje gav en promille av pengene sine til de som trenger det, mens andre rundtom i verden gir det lille de har for å hjelpe andre. Men en ekkel person som MJ får all hederen. Jeg prøver ikke å sverte MJ etter hans død, jeg sa det samme før han døde, men det blir bare mer tydelig hvor hjernevaska du og andre er av idoliseringen av entertainere etter at han døde. Den tidligere manageren hans har sett med egne øyne hvordan han utnyttet unge gutter, og hvordan han har betalt folk for å holde kjeft om hva han gjorde og ikke reise tiltale. Det er folk fra hver eneste epoke i MJs liv som har kommet med de samme anklagene, men folk nekter å innse at det da faktisk kanskje har sannhet i seg. Det er DET som er kvalmt. En artist får kjærlighet og ære, mens ofrene står igjen uten å bli trodd. Ekkelt. Jeg velger heller å vise respekt for dem som har blitt utsatt for en manipulerende pedofil som faktisk var så god til å manipulere at han har lurt en hel verden.

Lillan

05.jul.2009 kl.19:57

En promille?? Har har flere milliarder i gjeld og har hatt det leeeenge, likevel gir han til veldidighet. Han har satt opp veldedige organisasjoner i testamentet sitt. I tillegg inviterte han mange barn fra barnehjem og lignende til Neverland. Han fikk skryt opp i skyene av de ansatte som jobba med barna til daglig!Og Michael sin spesielle levestil gjorde han spesielt utsatt. Spesielt siden han hadde flere barnevenner (Omer Bhatti og Macauley Culkin). Selvfølgelig spiller folk på dette fordi de vet hvordan man skal manipulere! Og det er snakk om 2 rettssaker. Den ene ble avgjort utenfor rettssalen i håp om å unngå skandale, og den andre så ble han frikjent på alle punkter. Ingen fikk noe penger, og likevel gikk de ut og sa at det bare var tull. I det ene tilfellet gikk faren til gutten som anklagde ut og sa at det var kona sitt påfunn for å få penger, og at han syntes det hadde gått for langt! Hold meningene dine for deg selv. Sånne som deg gjør båndet mitt og andre fans til Michael Jackson sterkere.

Kath

05.jul.2009 kl.22:55

Haha. "Båndet ditt til Michael Jackson." Er du 13 år? Patetisk. Du skal få lov å tro det du tror videre, og så skal jeg gjøre det samme, uten å holde meningene mine for meg selv.

Lillan

05.jul.2009 kl.23:01

Get lost. Jeg vil ikke ha din mening og du må ha seriøse fritidsproblemer som sprer dritt på andre sine blogger.

Sandra Helen :)

06.jul.2009 kl.12:15

Hun derre Kath må ha hatt vanvittig store fritidsproblemer. Unskyld meg! Michael Jackson var stor, slik er det bare. Og uansett hva du sier, er det ingenting som blir endret. Er det noen som er patetisk her, så er det du Kath. Fysj, jeg blir kvalm!

Hardingen

15.jul.2009 kl.11:38

Den senere tids internasjonal forskning viser at ved sterk religiøs glorifisering av enkeltpersoner som det være seg muhammed, jesus, elvis, Michael Jackasson og mange flere så har det blitt dokumentert at det er en viss lik hjerneskade og dysfunksjonalitet på det samme stedet i menneskets hjerne.Blodfansen selv kan ikke selv vite om dette da den delen av hjernen er ustabil, dog dertil skadet.Når blodfansen helt inn i sitt dypeste kan blindt tro på at MJ er far til sine barn, også bilologisk, ja da er det egentlig ikke så mye en kan får utrettet igjennom dialog.For i realiteten så er bilologi, psykologi, anatomi samt en mengde annen vitenskap fullstendig blokkert som en input kilde til kunnskap for disse blodsfan.

Lillan

15.jul.2009 kl.11:47

Til hardingen: Har aldri sagt at jeg er blodfan. Jeg vet han har gjort mye dumt, og at det er mye han kunne ha gjort annerledes. Men folk som nekter å se flere sider av en sak, som automatisk har bestemt seg for å være negativ uansett hva, er like hjerneskada. Om det er anti-krist, Michael Jackson hatere eller rasister. Og så lenge du ikke kan vise til denne forskninga så har du ikke noe å basere påstanden din på.

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits