Jeg får stipend! Endelig!

Endelig var klagen min behandlet og jeg får nok et år med stipend! Har snart gått 2 måneder uten noe fra lånekassa, og kjenner at jeg ikke orker å la sambo betale mer. Har snart brukt alt jeg har, tilogmed overtrukket bankkortet mitt med 4400 kr. De resterende 600 trenger jeg til ultralyd undersøkelsen neste uke. Så det som gjenstår å se er når gjeldsbrevet kommer og hvor fort utbetalingen kan skje :)

Ellers så lagde jeg min første grønnsakssuppe idag (med pølsebiter). Har aldri lagd noe med så masse grønnsaker, og jeg har aldri lagd suppe fra bunn av (bare sauser). Her er resultatet :)
bilde132

Personlig ble jeg kjempe fornøyd, og syntes det smakte kjempe godt. Sambo likte ikke sellerirota da :p Men det var veldig tidskrevende å kutte opp alle grønnsakene, så dette er definitivt en helgemiddag. Dager man har tid til å stå og kutte og skrelle :) Er nesten 2 timer sida vi ble ferdige med å spise, men er fortsatt god og mett. Jeg pleier alltid å bli sulten igjen ca 10 min etter middag :p Så ingen tvil om at dette ligger godt i magen. Sunt er det også! Eneste fettet kommer fra pølsebitene :)

Hva hadde dere til middag idag?

3 kommentarer

pjuske

02.sep.2009 kl.01:11

SV: Hihi! Søta

pjuske

02.sep.2009 kl.01:12

Det ordna seg nå da, men det var en laaang helg for å si det sånn. Jeg hater å krangle med folk.. Men nå er det fiksa =) Har du det bra sånn ellers da snuppa? Suss og klem

Åse Sandmo

02.sep.2009 kl.12:30

åååå jeg vil også ha stipend...syns det er rart at din er blitt behandlet og ikke min siden jeg sendte inn før deg...hmm...håper jeg får svar snart:)

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits