Hjelp til design??

Noen som kan fortelle meg hvordan jeg får f.eks ticker i side omtalen min her? Synes det er greit å ha så er det enklere for lesere å følge med på hvor langt jeg er på vei. Savner å ha mer alternativer når man skal skrive omtale. HTML hadde vært greit å kunne bruke :p
Stikkord:

16 kommentarer

tronds

02.sep.2009 kl.18:40

kall meg gjerne dum ( for det er jeg sikkert ) men hva er en "ticker" ?
Tronds: En ticker teller (ned) til noe. F.eks fødsel, svangerskap, bryllup, bursdag osv. Se www.lilypie.com

tronds

02.sep.2009 kl.19:26

aha... der ser du, dumme meg forsto ikke det :)hvor vil du ha denne da? og hvilken type vil du ha ? vil du ha den under profilen ? ( teksten ? )
tronds: Ja, under der hvor jeg har skrivd litt om meg selv. Under alder og hjemsted. Har sett andre har hatt det, men har fått inntrykk av at den boksen ikke tar html koder...?

tronds

02.sep.2009 kl.20:44

hmm.. du må inn i "maler" og skrive det inn der. Må nesten prøve deg litt frem. Men jeg tror at jeg hadde prøvd å plassere den *over* denne linjen her i malen:</tag:profile>Søk etter linjen med ctrl+f

Liz - MotherSinnerSaint

02.sep.2009 kl.20:46

sv: Må si meg enig i mye av det du sier, syntes også at dagen skal handle om BABYEN :)
tronds: Finner ikke "maler", har bare "din profil" og der står det "legg inn beskrivelse av deg selv"

tronds

02.sep.2009 kl.20:58

hmm... Helt øverst står det "Design" trykk på den, Så trykker du på "Rediger" også velger du "maler" :)

Liz - MotherSinnerSaint

02.sep.2009 kl.21:21

SV: Enig.. men skal dere ha privat navnefest, eller i regi av human etisk forbund..?
tronds: På forhåndsvisninga så kom det opp, men det kan visst ta litt tid før endringa er synlig. Nå vet jeg hvertfall hvordan jeg gjør det! Tusen takk :)

Liz - MotherSinnerSaint

02.sep.2009 kl.22:24

SV: Da er det jo kjempe greit :) Jeg vurderer kanskje å ha en privat en.. Hvis jeg lar vær å døpe pga vi ikke tror, blir det også litt feil å ha det i regi av human etisk forbund.

Soleha

02.sep.2009 kl.22:28

Sv: Du burde glede deg, det er jo ganske kos å være mamma selv om det ikke er det :P HihiJeg er veldig dårlig på HTML koder :/

Stine

02.sep.2009 kl.23:14

Sv: Jeg støtter deg fullt i det valget der altså.. Må ha vært vanskelig, men høres ut som det var det rette valget :)Lykke til med baby nå da :D Høres ut som du er klar for det nå ;)

tronds

03.sep.2009 kl.19:14

Nei skal komme opp med en gang, kanskje du glemte å trykke på lagre? Når må også legge det inn på "innlegg" og "kategori" malen også. Ellers vil den bare vises på hovedsiden :)

Lillan

03.sep.2009 kl.21:34

Tronds: Nei, trykka lagre og det sto at det var lagra men at det kunne ta litt tid før endringene var synlige.

pjuske

04.sep.2009 kl.01:47

Her går det bra vøttø ;) Har fått oss ny leilighet og greier. 100kvm som vi deler med Karo, midt i byen. Det er digg!Og nå har det endelig gått opp et lys for meg på skolefronten og ting er blitt gøy. Jeg gleder meg til å gå på skolen om dagen! ;PSå morro med ultrelyd da =) Gleder meg til å høre hvordan det gikk ;) Ønsker dere å vite kjønn eller? De ser det vel kanskje ikke så tidlig, men sånn etterhvert?

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits