SVIMMEL!!

dizzygirl
Litt sånn føler jeg meg....

Idag har balanseorganet mitt gått på en smell. Jeg trodde først det var lavt blodsukker, siden jeg er svimmel enten jeg sitter eller står. Kasta nedpå en kvikklunsj og en boks med appelsinjuice i håp om at det skulle hjelpe (har funka tidligere). Men neida...Er like svimmel! Var aldri sånn før jeg ble gravid. Eller dårlig blodsirkulasjon har jeg alltid hatt, så hvis jeg står lenge så kommer jeg til å svime av, men dette er en annen type svimmel.

Jeg føler meg full. Sånn surrete i hodet man blir når man har drikki en del og plutselig reiser seg og går ut i frisk luft. Det er slitsomt, og føler at det satte en demper på mitt innslag i presentasjonen vi hadde idag. Er stolt av meg selv at jeg dro, selv om jeg kanskje så litt ut som om jeg var dritings :p To i gruppa var "sjuke", så vi måtte ta dem sine innslag på sparket. Alt i alt var det en bra fremføring :) Vi hadde ansvar for å styre seminaret også, og jeg hadde påtatt meg ansvaret for å ta meg av presentasjonen av seminaret og sånne ting. Følte meg ikke helt på topp nei. Men godt å være ferdig med! Nå bør jeg kanskje legge meg ned litt og ta det med ro. :)

6 kommentarer

Camilla

14.sep.2009 kl.14:33

Kjenner til den svimmelheten. Har den selv omtrent hver gang jeg reiser meg (uavhengig om jeg reiser meg fort eller sakte), og hvis jeg står i mer enn 2 min eller noe. Ikke veldig kult det, å begynne å kaldsvette, svimle, se svarteprikker, og føle at du kan dette om når som helst. Nei, håper det går over snart, men er jo helt normalt under svangerskapet, så vi får bite tenna sammen :-)

Åse Sandmo

14.sep.2009 kl.14:43

Flink jente...:)jeg ble svimmel av å se på bildet jeg hehe:)

Siv Jensen-

15.sep.2009 kl.17:44

SV: så morsomt=) har termin 4 mars jeg=) 16uker på vei om 2dager=)

Venter du barn nr 1 ?

Siv Jensen-

15.sep.2009 kl.18:13

SV: så spennende:) syns det er like spennende nå jeg med min 2. svangerskap=)

Siv Jensen-

15.sep.2009 kl.18:19

SV: ja det er rart at det er sånn menneske blir til og=)

ja beste er å få de ut. Husker fra 7mnd til 9ende med forrige svangerskap, det var så tungt:S Men alt er verdt det :D <3

Ina.

15.sep.2009 kl.20:06

SV: Ja, jeg har tenkt den tanken jeg også. Men samtidlig så er det jo litt spennende og ikke vite også? :P

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits