Bekkenløsning og vanskelige hamstre!

bekkenl
(Bilde: mammanett.no)

Jeg trodde bekkenløsninga var long gone. Der trodde jeg feil. Igår kom den for fullt alvor tilbake. Tidligere har smerten liggi på venstre side, men igår kom den plutselig på høyre! Utover kvelden delte det seg på både høyre og venstre side. Akkurat nå er jeg bare gla for at smerten sitter i korsbeinet og ikke i skambeinet. Innbiller meg at bekkenløsning i skambeinet er mer smertefullt. Skal hvertfall til jordmor på fredag, og det var snakk om vanngymnastikk for gravide dersom bekkenløsninga utvikla seg. Så da får vi se hva som skjer.

Ellers har jeg jo to hamstre, Sara og Sofia. Den siste tida har de blitt ganske vanskelige begge to! Sara river ned huset sitt slik at jeg finner det oppned i bunn av buret om morran, mens Sofia i natt nekta å sove i huset sitt! Sofia har også gnagd istykker buret og har stikki av en gang, så er på høy tid at de får noe nytt.
sofia 002

(Bilde: Privat)
En trøtt og morragretten Sofia har sovi i et hjørne i buret sitt i natt.

Én kommentar

Siljemor

19.sep.2009 kl.19:08

SV: Er det ikke typisk det da? Det å tro at du vet hva du vil ha, men så vet du det plutselig ikke alikevel! Det er til å bli gal av:p Jeg har virkelig ikke peiling, og ble faktisk mer usikker etter at jeg postet innlegget:/ Jeg ser helt klart fordelen med 4 hjul, men de jeg har prøvd med 3 hjul har ikke virket ustødige fra min side. Den første jeg noensinne prøvde ga meg skrekken, siden den nesten bikket fler ganger. Men det er noen år siden nå og jeg føler kvaliteten har blitt så mye bedre på disse vognene. Men vi får se hva som skjer! Burde vel prøve ut litt mer, bare for å se!

Lykke til videre i svangerskapet og videre med vognvalget!:) Vi klarer det nok til slutt skal vi se;)

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits