Svar fra spørsmålsrunde!

Veldig mange fine spørsmål dere stilte, og her er svarene :)

1 Hvorfor blogger du?
- Jeg begynte å blogge for å holde venner oppdatert om hva som skjer i livet mitt. Etter videregående spredte vi oss over hele verden (faktisk), og blogg var da en enkel måte å holde hverandre oppdatert. Fant også ut at jeg liker å blogge, så derfor har det bare blitt mer og mer!

2. Hvem blogger leser du daglig?
- Daglig leser jeg blant annet bloggen til Linni Meister (gøy å følge graviditeten til folk), Linn, Åse og Connie. Er selvfølgelig fler, men ikke lett å huske alle i farta!

3. Tre positive egenskaper
- Omtenksom, rasjonell, tolerant

4. Tre negative egenskaper
- Utålmodig, surrehue (ADD, nevnt tidligere i bloggen), til tider lett irritert :p

5. Var det forventa at du skulle få barn?
- Tja. Var vel ingen som forventa at det skulle skje nå. Men har jo vært babysjuk helt sida jeg var lita jente, så det overraska vel egentlig ingen ;)

6. Ble mamman din glad da ho fikk vite at ho skulle bli bestemor?
- Ho ble kjempe gla! Hoppa i taket nærmest. Ho har allerede seng, stellebord, klær, vognpose...you name it!

7. Hva er forventningene dine til fødselen?
- Håper jo den blir normal. Ønsker ikke keisersnitt. Håper den ikke drøyer alt for lenge heller, og håper jeg slipper unna den fæle sugekoppen som man hører så mye om!

 8. Har du fullført videregående skole?
- Gikk ut av videregående i 06, men fullførte først i 07. Strøyk i ett fag som jeg måtte ta opp.

9. Hvilken videregående skole gikk du på?
- Jeg gikk på Sandefjord videregående. En herlig skole som jeg savner MASSE!

10. Hvor traff du kjæresten din, og hvor lenge har dere vært sammen?
- Haha. Vi fant hverandre på match.com (faktisk!). Kan nok legge ut hele historien en gang, for den er litt spesiell :) I morra har vi vært sammen i 1 år <3

11. Hvilke tanker har du gjort deg om oppdragelse?
- Ganske mange. Vi har blitt enige i å støtte hverandre i en avgjørelse. Vil ikke ha no av at en sier ja og en annen sier nei. Jeg håper på å kunne bli rettferdig. Ser veldig mye på oppdragelsesprogram som Nanny 911 og verdens strengeste foreldre. Henter mye derfra ;) Jeg er også bestemt på å forklare hvorfor ting er som de er, og hva konsekvensene er. For det gjorde ikke mamma til meg. Der var ofte svaret «fordi det er sånn», noe som er et veldig dårlig svar til barn. Da jeg var liten så var mamma og pappa flink til å holde oss i aktivitet med masse rart, så håper på å kunne bringe det videre. Er koselig å gjøre ting med familien.

12. Har dere planer om å flytte til Sandefjord?
- Jeg har veldig planer om det! Vet ikke helt om Tore er like ivrig, men i sandefjord er boligmarkedet bedre og jobbmarkedet. I tillegg er været MYE bedre! :)

13. Hvilke navn har dere tenkt på?
- Vi har faktisk ikke tenkt på navn. Vi velger å vente til vi vet kjønn, for da blir det 50% færre navn å gå gjennom.

14. Hvorfor liker du meg? :P

- Åse, du Åse! Jeg ELSKER deg fordi du har alltid vært snill og hyggelig mot meg. Vi har det alltid kjempe gøy sammen, og vi er like vimsete. Skulle ønske du fortsatt var naboen min, for du er uten tvil den BESTE naboen jeg noen gang har hatt! <3<3

15. Har du noen planer om epidural,lystgass osv?
- Sjukehuset i Volda har fjerna tilbudet om lystgass, så det blir dessverre ikke et alternativ for meg. Jeg håper på å kunne holde meg unna smertestillende da dette forlenger fødselen. Kjenner flere som har klart seg uten og de kommer seg mye raskere etter fødselen enn de som får. Føler meg også litt barskere dersom jeg klarer uten, men hvem vet! Må nesten vente og se ;) Skal prøve så godt jeg kan uten hvertfall! Har ganske høy smerteterskel og er vant til langvarige smerter, så gleder meg egentlig litt til å finne ut hvor mye jeg egentlig tåler. ;p

16. Hvordan tok dere nyheten om at dere skulle bli foreldre?
- Jeg ble kjempe gla, for jeg elsker babyer. Tore lå og sov da jeg sa det, så han tok det vel litt stund før det sank inn. Men han er babysjuk han også og han gleder seg MASSE! Vet at han kommer til å bli en fantastisk pappa! Har jo selvfølgelig hatt stunder der jeg tenker "åh, hjælp! Klarer jeg dette??", men så tenker jeg selvfølgelig på alt det positive og gleder meg bare enda mer.

17. Har du noen følelse på om det er gutt eller jente?
- Vi tror begge at det er jente. Og håper det er jente, siden det har kommet så mange gutter i det siste. Den kinesiske kjønnskalenderen viser også jente, og jeg har hatt en del svangerskapssymptomer på jente. Så vi får se. Forhåpentlig finner vi det ut 15 oktober!

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, og takk for spørsmålene.
Håper alle har en fin søndag! :)

4 kommentarer

Mia O.o

20.sep.2009 kl.19:55

Jeg håper på jente jeg også :D får hvis dere kommer på besøk kan vi leke med Barbie :D

Liz - MotherSinnerSaint

20.sep.2009 kl.23:21

SV: Helt enig! har noen noe imot det, får dem se en annen vei :)

Line

21.sep.2009 kl.18:14

Hehe, ja den er jo kjempekjekt. Isteden for å ta tiden kan man bare sette seg ned å vente på ett pip :D Jeg har termin den 25, så du ligger noen dager før meg :)

www.liinemerethe.blogspot.com

Line

21.sep.2009 kl.19:01

Jøsses, det hadde vært midt i blinken for meg også :D

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits