Idag har jeg vondt...

Idag har bekkenet en dårlig dag. Spesielt etter en lang dag på skolen med mye sitting. Alt gjør vondt nå, og det finnes ikke en behagelig stilling. På toppen av det hele så fikk jeg kjempe vondt i ankelen og tok av sokken for å se om jeg var hoven. Var ikke hoven eller noe, men hadde et stygt rødt merke som gikk der sokken strammer. Da jeg rulla ned sokken til midt på foten så flytta smerten seg sakte men sikkert til der sokken var. Nå sitter den i kneet.

Det er en rar smertefølelse. Kjennes ut som om klemmer blodåra halvveis, bare for å irritere. Og kanskje ei nerve i tillegg. Har fått sånn smerte tidligere, men da har det vært i albuen. En gang var det så ille at armen sovna og hånda ble hvit. Ingen aning om hva det er, men kanskje jordmor har et svar? Skal dit på fredag hvertfall.

Enn så lenge skal jeg bare ta det med ro og håpe at bekkenet klarer å bære meg i morra.

Siden sambo og jeg hadde vært sammen i 1 år igår (derfor det ikke ble noen blogging), så legger jeg ut et bilde av oss :)
påske 001
Ikke akkurat det mest sjarmerende, men det får så bare være ;p

4 kommentarer

Mia O.o

22.sep.2009 kl.18:15

Dere ikke sjarmerende?? du tuller med meg nå? dere er jo det søteste parret som finnes :D

Lill Anette - Mamma 2010

22.sep.2009 kl.18:16

Takk, Marianne :)

Ingrid Lovise

22.sep.2009 kl.19:13

Gratulerer med 1 år :D

Åse Sandmo

22.sep.2009 kl.20:56

Dere er søte sammen:) Gleder meg til å se deg igjen:D:D:D:D

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits