Ryggkrampe og snø...

Idag var det tuuuungt å stå opp! Våkna i natt og var lys våken! Synd dette aldri skjer om morran, for det er da jeg virkelig trenger det! Måtte droppe første timen med juridisk metode (juss), for det er så kjedelig! Kom meg til andre timen og fulgte aktivt med etter det!

Så måtte jo sambo og jeg en tur til dyrebutikken og kjøpe badesand til hamsterne. På vei dit begynte det plutselig å lave ned med snø! Hagla til morran idag, og så at det var snø på fjella, men at det skulle stikke innom idag det var jeg uforberedt på.
bilde146

Ikke lett å se, men mellom tak og skyer er det store, snødekte fjell. Merkelig nok blir hvit snø mot hvite skyer litt problematisk :p

Videre har fårikål kjøttet endelig kommet i butikken her borte(forsinka pga for mye regn = våt ull og dårlig beite). Også medisterpølsa har gjort sitt inntog! Jeg liker ikke får (synes det smaker fjøs), så hjemme har mamma alltid putta litt store biter med medisterpølse oppi fårikålen på slutten av koke tida (drit godt!). Så i morra blir det fårikål (eller pølsikål som jeg kaller det)! Ikke misforstå, fårekjøttet er med, men da kan jeg spise noe annet enn bare kål og poteter ;) Så hvis det er flere som ikke er gla i fårekjøtt her, så kan jeg virkelig anbefale å tilsette litt medisterpølse!

Nå sitter jeg i sofaen med varmeflaska i ryggen og håper på å bli kvitt ryggkrampa. Den kommer hyppigere, men dette er første gang den har oppstått mens jeg har vært våken. Pleier alltid å våkne av det på natta. Da må jeg opp og stå og gå litt, for så å legge meg ned på den sida som krampa er på (alltid høyre side), og strekke ryggen. Min kjære samboer gav meg massasje ista, og det hjalp masse! I kombinasjon med min elskede varmeflaske, så er krampa borte. :)
picture 0041

Er den ikke fin? ;) Fikk den i gave av Anette! (vi forelska oss begge i denne, så jeg kjøpte en til ho også :D)

Hvordan har været vært hos dere idag? Snø? Sludd? Regn? Sol?

9 kommentarer

Silje

28.sep.2009 kl.22:06

snødde i noen sekunder :p

Kamilla

28.sep.2009 kl.22:14

sv: ja herregud. blir helt satt ut hvordan de klarer det jeg! er utrolig moro :D

åh, jeg vil ha snø hit å. da vet jeg at jeg er næærme termin! hehe:)

Kamilla

28.sep.2009 kl.22:23

sv: oiii!! misunner deg iiikke :P kjempe skummelt. hadde blitt en potteplante jeg da, bare titter i vindus'karmen. haha.. Nei huff, ja det blir en utfordring, lykketil :P

Connie - mamma til Celine

28.sep.2009 kl.23:04

Sv: Huff! hater den snøen altså! Håper den holder seg borte ihvertfall frem til jul!
har det kommet snø allerede hos pappa? sinnsykt..det nevte han ikke da han var hos onkel en tur.. men det er jo alltid snø på fjellet da:) hehe...
sv: pappa bor på austefjorden,der er det masse snø på fjellet...har resten av fam som bor i volda/ørsta.. Han ringte i går,slik at jeg fikk snakket med onkel som lå på sykehuset.nevte ikke at det hadde snødd.. hørte han hadde begynte og bli syk. syns det er koslig med snø jeg da:)
sv: er jo koslig og titte ut og se:) savner volda masse siden jeg har fam der. kjipt at det er meldt minus grader...var vel -1 i dag tidlig eller noe..men vi har sol nå da:) merker at høsten kommer...snart må man vel finne vanter,ulljakke osv før man drar på jobben.
sv: kjedelig med regn,hørte pappa sa det var ikke akkurat verdens beste sommer der i år..men sånn er det og bo på vestlandet..hehe.. Får ta og komme meg opp en tur neste mnd og hilse på fam,mens jeg er "liten" ennå..orker ikke og fly når jeg er høygravid heller..
sv: det skjønner jeg godt. er noe dritt når man ikke har noe sol på sommeren. dersom jeg ikke tar en tur til pappa neste mnd..regner med at pappa kommer når ungen er født..så blir det iallefall ikke tur før nærmere vår parten..bor du i volda ennå,så kan vi møtes eller noe. hadde vært koslig:)

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits