16 uker idag! Og 2 dager til bursdag!

Bare 4 uker igjen til halvveis! Når jeg tenker sånn på det, så føler jeg at det er en evighet. Men nå er det jo ikke lenge sida (føler jeg), at jeg passerte 12 uker! Tida fra 12 uker har gått FORT. Husker jeg begynte å telle ned til bursdagen min for 3 måneder sida, og nå er den plutselig rett rundt hjørnet. På toppen av det hele, om 4 uker har jeg jo gått gjennom 50% av svangerskapet :D Den kjedelige delen vel og merke, med hovedsaklig ubehag. Men nå kommer jo den koselige delen med mage og spark. *thumbs up*

Er spent på hva sambo kommer til å gjøre på bursdagen min. Håper på noen fine blomster, for det er han skikkelig dårlig på ellers :p Idag skal jeg lage en kake, også lager jeg en til på torsdag, til selve feiringa. Vil så gjerne ha muffins eller kanelsnurr også, men det blir kanskje litt mye :p Kanelsnurr kan man jo fryse ned og varme når man vil ha (NAM), men frysern er full fordi sambo har vært litt ivrig på innkjøp av frossenvarer ;)
bursdag 3 år

Dette er meg på 3 års dagen min i 1990! Tenk, hele 19 år sida! Allerede da var dukkevogna min favoritt. Gikk tur med den overalt. Snart skal jeg endelig trille vogn igjen! Savner bursdager man hadde som liten. Mamma lagde kake og masse godt! Ho ordna til morsomme bursdagsleker, og krone fikk jeg i barnehagen! I barnehagen fikk vi velge hva for no godt vi ville ha til bursdagslunsj. Vi fikk velge mellom is, kake eller gelè. Jeg ville alltid ha gelè ;)

Hva var det beste med bursdager når man var liten?

4 kommentarer

sv: sant det. skal være sol på sommeren:) er man vant til noe større,så er det kjipt og flytte til ett sted som er lite. men volda er koslig sted:) en kun der og ferierer siden paps bor der.

Åse Sandmo

29.sep.2009 kl.12:15

Bursdager var bedre før enn nå:P Da var det bare boller og brus og ingen bakrus haha:P

Tone

29.sep.2009 kl.12:39

Det som er, og alltid har vært, både mest og minst stas med bursdagen min er at den er på julaften. Jeg elsker jul, derfor er det stas, men bursdagen blir liksom litt borte midt oppe i det hele.. Det bryr meg ikke så mye nå da, men da jeg var liten var jeg supermisunnelig på alle som hadde bursdag på sommeren;-)

Ingrid Lovise

29.sep.2009 kl.16:41

Det beste var å suge gelè med sugerør :D

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits