Høstens første pensumbøker i hus, og stem på Randi!

Pga ADD'en min og det faktumet at jeg skal tilbake på skolebenken allerede til høsten, så fikk jeg snakka til meg litt info om pensumet. Jeg ønsker å få et lite forsprang siden eksamen allerede er 1 oktober (min bursdag...yay). Idag var jeg hos studiekordinatoren vår og skaffa dokumentasjon til NAV (IGJEN), så da tok jeg opp dette med pensum. Ho ringte til han som var ansvarlig, men han ville ikke fortelle det til ho engang (!!). Han skulle legge det ut når HAN sin sommerferie begynner (når i all verden er det da??). Men ho klarte heldigvis å få frem to av bøkene som vi definitivt skal ha til høsten. Leselista kommer ikke ennå, men kan da begynne så smått i mens.

Ene boka er på 344 sider, og den andre er på 368 sider...Nok å lese på ja!

Ellers så spør jeg så pent om dere ikke kan være så snille og stemme på min kjære, vakre venninne Randi! Ho er i finalen til cocio sin konkurranse om en tur til MTV awards! :) Hver nettleser kan gi 10 stemmer per dag (hvis du har f.eks explorer, chrome og firefox, så er dette 30 stemmer per dag). Trykk HER og stem! Lukk vinduet, trykk HER og stem igjen!

Photo: Alasan Ngum Paulsen - http://www.alasan.foto.no
Makeupartist: Sølvi Strifeldt - http://strifeldt.portfolio.com - http://myaloevera.no/fornymeg/
Model: Randi Beining - http://randi.blogg.noNAM, Cocio <3<3

Hva skal du til høsten?
Har du stemt på Randi?

3 kommentarer

Randi

16.jun.2010 kl.14:28

Så søt du er <3 Takk baby! (men liker ikke det bildet av meg da hehe) Men du nevnte ikke det viktigste av alt, at jeg kan vinne tur til MTV AWARDS! LItt større enn å vinne sjokomelk ;P Henta 18 glassflasker i posten nå... omg blir støl i armene i morgen! Skal ikke så mye til før jeg blir støl da haha. Jeg har ny blogg hvis du ikke har fått det med deg. En OPPDATERT en ;)) randi.blogg.no SMASK!! Og takk til dere som gidder å stemme <3

Randi Beining

16.jun.2010 kl.14:41

Du kan heller ta det fra samme shoot som er på randibeining.blogg.no :)

Så fett, jeg vil også bli sosionom eller noe i den duren! Hvis ikke japansk da. Men kan jo studere begge deler og jobbe som sosionom i japan ;D er det gøy, vanskelig? hva jeg skal i høst ehhhm.... jobbe tenker jeg :S og ta opp naturfag eksamen!!! gk... siste faget jeg må ta opp. studere neste år.

Randi Beining

16.jun.2010 kl.15:02

much better pic :P jeg har ikke fått karakter på matteeksamenen ennå... ber til gud om å få 2!! ja, jeg vet, kjekt med sosionom utdanning hehe. mange muligheter og videreutdanninger. og jeg vil jobbe med mennesker og hjelpe. se mitt nye innlegg på bloggen!

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits