Ny bil!

Ja, her er da den nye bilen vår! En fantastisk Mazda 6 stasjonsvogn, 2005 modell <3 Et skikkelig røverkjøp, da den ikke har gått 90 000 km engang!

Var på kino med Trude ista og så Twilight - Eclipse, og da kjørte jeg såklart bilen for første gang. Fy så herlig å kjøre! Veldig romslig bil både foran, i baksetet og i bagasjerommet! Var 30 andre kjøpere som var like ivrige etter bilen som vi var, så er helt utrolig at vi stakk av med den! Veldig fornøyd ja :)

Flere som har Mazda?

6 kommentarer

SV: okei.. Men så mye som kom ut, så regner jeg med det var spy :/

Ja, er ikke altid så mye annet enn en smokk som skal til :D

Monica

01.jul.2010 kl.21:14

SV: Litt treig å svare eg, har ikkje sett kommentaren din før no:P Vært på farten i heile dag. Og no ser eg at d eg svarte deg på meldinga va akkurat d samme som du hadde kommenter^^ spise masse og drikke masse vatn.. hehe:) Bra ho fikk i seg nok mat og blei rolig da, slik at du fikk i deg mat også:) For d e jo like viktig at du også får mat. Funka d kanskje å ha ho i babybjørnen mens du laga deg mat? Blir ho rolig da? Eg gjorde d me Noah før viss han va urolig og eg va veldig sulten.
Fine bilen da;) Very naijs! Herlig å endelig få den tenke eg:)
SV: Ja, vet...

Men er jo forskjell på å vøre nyfødt og 3 måneder :P hehe..! Fikk beskjed på barselen at det var normalt at et nyfødt barn var kvalm de første dagene, pga fostervannet og forandringen.. Dem la en varmepute bak ryggen på emmelin, slik at hun lå skeivt.. Det skulle vist hjelpe..!! :)
SV: Sant :) Er ganske sikker på at dette er spy.. men er jo så mangen som har vert spysyke rundt her.. sFår bare håpe hun blir bedre, stakkar :)

Ellen

01.jul.2010 kl.22:24

Gratulere me ny bil :D

Elisabeth Ingeborg

02.jul.2010 kl.09:59

Gratulere med ny bil. Blir nok en ny kvardag for dokke ;)

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits