Hurra!! Endelig kom b-bleia!

Endelig kom b-bleia som vi har venta på i 3 uker og 2 dager! Etter flere dager med å prøve alt mulig rart (sviskepurè, sviskejuice, mme, laktulose, massasje, mageleie/sideleie+++), så fikk vi servert DEN bleia!

Sist, da det hadde gått 2 uker, så fylte ho en 3'er bleie så det rant ut både her og der. Siden ho i tillegg fyller to 3'er bleier i løpet av en natt, så hadde jeg kjøpt bleier i størrelse 4! Tror du ikke at ho fylte 4'er bleia så det rant ut både her og der?? Fy! Var hvertfall ei blid jente da ho ENDELIG fikk tømt seg :) Fikk vaska seg godt og tatt et herlig bad. Så var det på med ren bleie og ren pysj. Sovna som en stein!

Håper det ikke blir like lenge til neste gang :)

7 kommentarer

Monica

02.jul.2010 kl.19:12

Å så bra!!! No blei eg gla:) Va sikkert heilt heilmaks for ho, utrulig kor dei letna og slokna etter ei bra servering;) Håpe dokke slepp å vente like lenge til neste gang ja..

Mamma Christine & Jacob <3

02.jul.2010 kl.19:48

Å, så flott:D Kan tenke meg det er både letta foreldre og en letta Amalie:D

Man blir SÅ glad når de endelig får det til:') Hihi..

Da sover hun nok godt i natt!

Ha en kjempefin helg!

Mamma Christine & Jacob <3

02.jul.2010 kl.19:50

SV: Åja, da funker det kanskje ikke! Men nå har hun jo endelig fått det til, så da slipper dere å tenke noe mer på det. For denne gang i allefall:)

Mamma Christine & Jacob <3

02.jul.2010 kl.19:57

Sv: Ja, det kan jeg tenke meg! Her er det så mange b-bleier om dagen at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg:P Og de lukter så utrolig vondt!! Hehe..

Så kommer det ikke tenner snart så veit ikke jeg!

Tiamom✿

02.jul.2010 kl.20:30

Åh, så deilig da :D

Nora har fått det for seg at hun liker å våkne med å presse.

Noen ganger kommer det sånn skikkelig, andre ganger nøyer hun seg med å presse masse og hardt, og det kommer ut en liten fis.. hihi, babyer:)

Mamma Christine & Jacob <3

02.jul.2010 kl.20:32

SV: Jacob sine har begynt å lukte ille nå etter at han har begynt med mer fast føde:P Huffåhuff!

Nja, det sies at de bæsjer mer når det er tenner på vei, men vet ikke jeg. Han har jo enda ikke fått noen tenner, og blir 8mnder om en uke. Venter i spenning her:D

Han har siklet og bitt siden han var 3mnder, så jeg trodde tennene skulle være her for lengst, men der tok jeg grundig feil:P Men de kommer jo før eller siden, bare krysser fingrene for at han (og vi!) slipper å styre med de når vi er i syden..

Mamma Christine & Jacob <3

02.jul.2010 kl.22:49

SV: Ja, da vil jeg tro du er vant til litt forskjellig!

Hadde blitt bra redd hadde jeg fått en baby med tenner, jeg også! Hehe.. De ser jo plutselig så mye større ut når de får tenner også! Ja, vi håper de kommer før, hvis ikke, får vi håpe de kommer etter;P

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits