Produktanmeldelse - Polly sjokomiks

Litt sunt og litt usunt! Jeg elsker å være usunn, men skulle gjerne vært litt sunnere. Kom over den her, og måtte jo prøve! Litt fakta først: Peanøtten er egentlig en belgvekst, men minner om nøtter utifra smak og næringsinnhold og blir derfor ofte kalt nøtt. Dette visste jeg ikke før nå! Jeg som alltid har trodd at peaNØTT var en nøtt :p Peanøtter har et høyt innehold av magnesium, sink, B- og E-vitaminer, men består av 50% fett. En del av det er derimot flerumettet fett, også kalt "sunt fett".

NAM


Personlig syntes jeg det var litt mye salt. De kunne godt ha kutta ned litt, men kombinasjonen av salt-sjokolade er jo herlig! Eks Smash. Jeg liker peanøtter, og jeg liker nonstop. Peanøtter er mettende og sjokolade stiller søtsuget. Perfekt helgekos :)

Denne anbefales!

Har du smakt Pollys sjokomiks?
Hva synes du?

2 kommentarer

Trine

04.jul.2010 kl.20:00

SV: men nå etter det inlegget ditt så tenker jeg på det :P skal fåes helt slutt på :P hehe

Er den det ? det viste jeg ikke :D jeg skreiv linken når jeg laga innlegget i mai, men har ikke publisert det føre nå.. jeg skulle ha sjekket føre jeg publiserte.. men takk for at du sa ifra :)

svar på dette innlegget: har ikke smakt den.. men veit ut ifra erfaring at om jeg kjøper den så kan jeg sitte å spise pose på pose.. er for glad i peanøtter og non stop til å si nei :P

viste heller ikke at det ikke var en nøtt :P hehe

whooah

05.jul.2010 kl.16:04

Nei, men har lyst! perfekt blanding til å ha oppå isen :b

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits