Hva har du i stelleveska?

Alltid gøy å vite hva folk gjemmer i stelleveskene sine! Her har hvertfall stelleveska erstatta veska, og det jeg vanligvis har hatt i veska har blitt erstattet av bleier, våtservietter, sinksalve og diverse :p

Her er det jeg har i stelleveska :)

2 stk gulpekluter

3 stk papirbleier og 1 tøybleie

Kleenex, libero bleieposer (kjekt til skitne gulpekluter/klær/tøybleier eller bare søppel), våtservietter

En pose med en tørr vaskeklut, liten mappe med q-tips, dr. greve sinksalve, dr. greve håndkrem

Handlepose, otribaby, tyggis, engangs stellematte fra libero

En korterma og en langerma body, sokker, strømpebukse

Sykkelpumpe (la den der fordi det var litt lite luft i hjula på vogna i begynnelsen, så har den blitt liggende :p), saks, penn, gnagsårplaster (kjekt å ha hvis man går mye ;) )

Vann til meg, vann til skylling av smokk/klut, antibac renseservietter, ekstra smokk, helsekort

Det var det jeg har :) (såklart mobil og lommebok og nøkler også da :p)

Hva har du i din stelleveske?

17 kommentarer

Hmm.. Jeg har mye drit i min :p Den er alltid stappa! Har med ekstra skift til William, engangsunderlag, engangssmekker, våtservietter, bleier, antibac, ekstra sutt, astmamedisinen hans, ella's kitchen smoothie, kavring/skorpa.. hmmm.. sikkert masse jeg har glømt nå ;)

Camilla

06.jul.2010 kl.21:28

Å du din heldiggris! Nå ble jeg sykelig sjalu. Lite sport... De to ordene kan jeg ikke plassere sammen uten at det virker som en løgn engang. Finnes det sånne mannfolk? Hvor i alle dager fant du han da?

Camilla

06.jul.2010 kl.21:31

SV: Haha :) jeg fikk sjokkskader på morgenen jeg. Holdt på å kveles av kaffen og greier. Utrolig stas, men det varer nok ikke så altfor lenge regner jeg med. Snart er jeg laaangt tilbake på listen. Jeg leser omtrent alt du skriver jeg. Men jeg blir så babysjuk at jeg nesten begynner å skjelve...

Martine

06.jul.2010 kl.21:36

Wow. Hvis jeg noen gang strander på en øde øy så håper jeg du er med! :P Nå bruker jeg ikke stelleveske lenger, men det kunne være mye rart å finne der, ja: alt fra badetøy midt på vinteren til en gammel ullsokk midt på sommeren :P

Camilla

06.jul.2010 kl.21:39

Du er så helt ufattelig nydelig du! Fikk en kommentar fra Martine Rørhus om at du hadde sagt bloggen min var bra. Så nå spammer jeg ned hele kommentarfeltet ditt med takknemmelighet :)

Camilla

06.jul.2010 kl.21:45

Spammingen av kommentarfeltet ditt fortsetter :) Møtte du han på nettet? Å jeg blir så glad når folk finner hverandre på den måten. Er jo bare så koselig :)

Jeg gleder meg masse til jeg kan få meg en liten en. Da kommer jeg nok til å spørre deg ut om alt mulig jeg aldri ville ha kommet på selv. Du er min mentormamma!

Playstation ja... Det er en kjent duppedings i dette huset også. Mannedyret har faktisk sitt eget playstationrom, så da kan du jo bare se for deg hvor mye jeg ser til gutten min. Han holder seg opptatt. Utrolig at han får tid til meg oppi det hele :) Men han er en flink multitasker, det skal han ha :)

angiemor

06.jul.2010 kl.22:01

Har faktisk aldri hatt noe stelleveske jeg,bare stapper noen bleier og våtservietter i veska mi! ;)

-Linda Marie-

06.jul.2010 kl.22:08

skal si du har orden :O)

min er det så mye rart i.. burde kansje sortere litt oppi der snart.. hehe

Lene-Therese

06.jul.2010 kl.22:16

Hihi...jeg har omtrent det samme i som din. Bare ikke pumpen. Men jeg har flere skift og flere bleier...for tuppa mi bæsjer ofte!

Å i tillegg har jeg noen ammeinnlegg også :)

cathanyb

06.jul.2010 kl.22:21

Hmm -:p

Har alltid med tutekopp med vann i , kluter , 2 ekstra skift , bleier , sink salve , hud lotion , solkrem , solhatt , solbriller , fruktpure , skje og våtservietter. Også middagsglass.. =)
Lene-Therese: Hehe. Nei den pumpa har bare blitt liggende :p Kjekt hvis man plutselig må pumpe opp hjula på vogna? ;p Amalie gjorde det før. Hehe. Men så ble det jo plutselig full stopp. Men blir da noen tissebleier innimellom :)

Eirin Skog

06.jul.2010 kl.22:46

Sv: da får dere har god tur med flytelasset, hehe, her er hel bilen full nå:D

Som en øvre kommentar sa: håper å strande med deg på en øde øy;)

mincosmopharma

06.jul.2010 kl.22:52

Sv Tusen takk for tipset!! Den skal jeg få lest :)

Jeg er glad jeg slipper å drasse på stelleveske når jeg skal ut lenger! Det var så utrolig mye oppi der at jeg tror nesten ikke jeg kan klare å huske alt hehe :)
Stelleveska mi inneholder så å si det samme som din, foruten saks og gnagsårplaster:P

Mari

06.jul.2010 kl.23:30

Her har vi med bleier, våtservietter, engangsstelleunderlag, vaskeklut, gulpeklut, ekstra smokker, ekstra skift, helsekort, et par strikka tøfler,ammeinnlegg, truseinnlegg, antibac og poser til skittentøy og skittne bleier :) Og lommebok, mobil, nøkler og kamera :) Er så deilig å ha både vogn og stelleveske, kan legge fra seg alt og slipper og bere på noen ting :)

Monica

06.jul.2010 kl.23:32

SV: Ja dagen va kjempefin:)
Har du? Spennande da, har aldri kjent andre lukter enn den eg har. Fikk et sånt kit med litt forskjellig fra sheabutter serien til L'occtaine, så der lukta jo alt likt. Men gode produkt ja:)
Mari: Ja, er det! Hvertfall i oppoverbakker. Er så tungt å drasse på poser da. Enklere å dytte en vogn :p

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits