I'm back!!

Ja, da var de to ukene i Sandefjord over... Kom hjem til mange tørre planter (kun èn hadde stryki med! Utrolig!!), gamle druer på stuebordet (de hadde ikke mugna engang...Merkelig), masse post og masse støv. Både jeg og Tore har innsett hvor mye skrot vi har, og vi skal gå gjennom alt fra dvd'er og spill til bøker og pynteting. Har planlagt å gi bort en del (noe skal selges), så da kommer jeg til å legge det ut på bloggen her. Så kan de som vil få det.

Jeg er sliten, men har kosa meg masse. Fått farge også. Spist på flyterestaurant (restaurant som flyter på vannet. Nice ;p), vært på revy, shoppa, vært på båttur, feira navnefest, bursdager og diverse!

Amalie har vært en solstråle og sjarmert alle i senk, men det var nok godt å komme hjem til senga si. Ho sovna kjempe raskt hvertfall!

Skal se om jeg får lagt ut noen bilder snart, men i kveld skal jeg bare slappe av! :)

Hva gjør du denne sommerferien?

3 kommentarer

Ellen

27.jul.2010 kl.19:11

Så bra at dere fikk en fin ferietur da :D
Koselig å ha deg tilbake!!! :) Syns det er veldig rart at du ikke hat fått noen kampanjer.. Du er jo like aktuell som meg til de siste jeg har fått! Vet om flere som har vært medlem en stund, som heller ikke har fått..

Anitas reiseblogg

30.jul.2010 kl.19:06

Fysøren jeg savner norsk sommer as! Ser ut som du koser deg veldig i mammarollen snuppa :) Takk for alle kommentarene! Neste sommer skal jeg prøve å ikke ha en hel drøss av ting å gjøre, så da må vi catche up :P Så see u soon!hhehe

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits