Bomtur på sjukehuset

Siden jeg tok meg hele 20 timers bloggpause (HAHA! Snakk om å ta pause gitt...), så fikk jeg aldri blogga hva som skjedde på lørdagen.

Nok en gang var Amalie misfornøyd over full påkledning.

Vi hadde nemlig gjort oss klar til en dukkert i varmtvannsbassenget på sjukehuset! Etter en sommer med kun ETT bad (i utendørs svømmebasseng pga alle brannmanetene) i sommer, så var gleden stor da vi ENDELIG skulle få boltre oss i vannet.

Tenk at her, i tredje etasje (nest øverste), så lå jeg for snart 5 måneder sida. Helt uvirkelig!

Vel fremme så oppdaga vi at bassenget er sommerstengt til 26 august! Hallooooo! Lenge til! Det er jo over 3 uker til, og da er jo skolene godt i gang også! Så det var den planen... Istedet så tok vi oss en tur til svigers og spiste grove vafler! Namnam!

Hvorfor sitter Amalie i genseren min og strømpebukse? Joda...Tore kom og henta oss ved sjukehuset, og raska med seg stelleveska. Vel. Den var da ikke klar for utflukt, og siden Amalie tissa gjennom bleie, klær og over på meg så måtte jo de våte klærna av. Så...ja...Det var ikke skift i stelleveska. Kun en strømpebukse i str 62 (trang? Neida...) og en rosa shorts. Så da fikk Amalie gensern min istedet :p Så da hpåer vi at Tore tar den erfaringa til neste gang han rasker med seg stelleveske...SJEKK AT ALT ER I DEN! ;p

Flere som har funnet seg i en situasjon der det nødvendigste mangler??

15 kommentarer

heidi uuuuu

02.aug.2010 kl.22:21

ahahah,korr søt hu va:)

nei,har ikke komme i den situasjonen enda heldigvis:)

Ellen

02.aug.2010 kl.22:26

Hehe, så søt hun var i den genseren da! :D

Ja, det har jeg fått oppdage mange ganger :p

Spesielt når Stian skal pakke den, han pakker alltid bleier og den slags, men aldri skifteklær :p

heidi uuuuu

02.aug.2010 kl.22:26

sv:det er synd når det blir mindre melk,spesielt hvis man vil fullamme til 6 mnd.er glad jeg har nok melk enda,så får i se på 5 mnds kontollen om situasjonen er likedan da:)får hun pupp og grøt nå da?

heidi uuuuu

02.aug.2010 kl.22:41

nei,du kan ikke det vettu..og værtfall ikke når du faktisk fullamma så leng:)

Susanne - mamma til Markus

02.aug.2010 kl.23:23

hehe, så søt hun var!

kjenner til det med stellebagen! hehe :)

Tore

03.aug.2010 kl.07:12

Jeg har ikke tid til slikt! :p
Tore: Haha! Har du vel! ;p <3

Camilla

03.aug.2010 kl.18:11

Haha :) Skjønner han godt jeg. Hadde nok gjort akkurat det samme selv. Men nå har jeg til gjengjeld null erfaring med hva som er oppi alle disse veskene dere drasser rundt på. Det er jo som en babyleilighet på hjul.

Men hun kledde jo genseren din sååå godt da. Skikkelig søt :)

Camilla

03.aug.2010 kl.18:31

Nå er ikke mannedyret mitt sååå fantastisk hele tiden da. Men han slår spikeren på hodet noen ganger. Han er veldig flink til å kjøpe blomster og slikt. Han er flink til å smelte mitt sentimentale overromantiske hjerte.

Jeg er veldig fornøyd med blogspot :) Da jeg startet bloggen begynte jeg på blogg.no, men jeg skjønte ikke et kvekk av hva jeg holdt på med, så jeg byttet etter to dager. Jeg må passe på å følge den nye bloggen da, så jeg ikke går glipp av noe :)

Mamma Christine & Jacob <3

03.aug.2010 kl.20:25

SV: Ja, må sjekke litt ut. Ta med bil, barn og lommebok opp. Må jo passe til Jacob og i bilen også.

Har forresten utfordret deg på bloggen min, om du vil:)

Camilla

04.aug.2010 kl.18:48

Skal du slutte å amme allerede? Eller.. Allerede.. Hva vet vel jeg om det. Aner ikke hva som er vanlig. Hvorfor skal du slutte? Er det tid for sånne moste saker i glass?

Camilla

04.aug.2010 kl.19:12

Når jeg får barn en dag kommer jeg til å trenge en "how to"-guide! Jeg aner ikke hvordan jeg skal ta meg av en sånn tass. Bare det å kle på og skifte bleie og greier. Stakkar unge. Kommer til å ligge der å bli så sinna på den trege mora si som ikke får til noe som helst. Scaaaary med en sinna baby. Krever amming så mange kalorier? Jøss! Joy :) Det er den slankekuren da. Typisk ikke-mammaen å tenke på det...

Camilla

04.aug.2010 kl.19:21

Du aner ikke hvor godt det var å få vite det :) Her har jeg gått rundt å sett for meg en eseblesende hvalross med en supersinna baby i vogna med genseren bak-frem og bleia plassert så snålt at den hadde passet inn i et picasso-maleri.

Camilla

04.aug.2010 kl.19:38

Strømpebukse ja... Syns det er vanskelig nok å dra på en trang strømpebukse på meg selv jeg. Selv dukkene mine fikk klare seg med sommerkjole midt på vinteren. Og de ligger jo stille! Jeg får planlegge et sommerbarn, så jeg kan øve meg på løssittende klær først. Skikkelig mammamateriale :)

Ellen

04.aug.2010 kl.20:00

Sv; Hvorfor har dere boikottet nestle? :D De har jo mye bra :D

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits