Treig start på dagen

Jeg har spist frokost, Amalie sover, jeg er ikke påkledd. Sitter her i morgenkåpa og en del av meg vil helst bare bo i den hele dagen. Den andre delen av meg vil dusje, vaske håret, kle på meg og pynte meg for min kjære, rydde og vaske og få alt perfekt. Den første delen er ADD'en min, den andre delen er MEG. Jeg vet jo at ADD'en er meg også, men jeg kan ikke gjøre noe med den. Den styrer over meg som en unge med fjernkontroll. Vil jeg gå til høyre så blir jeg styrt til venstre. Vil jeg lese så blir jeg styrt til å hoppe og surre rundt. Igår ble jeg så stappa med energi at jeg regelrett sto og hoppa i stua!


Jeg dro jo på sjukehuset her om dagen for å bestille time så jeg kan bli satt på ritalin. Ble møtt av folketomme korridorer, og en stillhet fra en annen verden. Får prøve igjen på mandag...

Nei. Nå må jeg overkjøre styringa og kle på meg. Det kommer til å ta nesten alt jeg har av krefter, og jeg skjønner at mange ikke forstår hva jeg mener. Dere som er "normale" kan ikke forstå, det kan ikke forklares så dere kan forstå heller. Dere har fri vilje til å kontrollere tankene deres. Sortere ut, prioritere og kategorisere. Det kan ikke jeg.

Flere som har en treig start på dagen?

11 kommentarer

Mia

13.aug.2010 kl.13:04

hadde det i går, uff... jeg brukte mange timer på å komme meg i dusjen da... det var ille :S

Ellen

13.aug.2010 kl.13:23

Jeg viste ikke at du hadde ADD jeg, men nå vet jeg det:) Leste det du har skrevet om det på bloggen din også :) Tror ikke jeg har hørt om ADD før, bare ADHD, men da vet jeg at noe heter det også! :)

Bruker å ha en ganske treig start på dagen her også til vanlig, men idag var jeg faktisk oppe klokken 10 :) Bruker å drøye til 11 som regel :p

Monica

13.aug.2010 kl.20:06

SV: sant d, banan og potet går til det allermeste:) Kan ikkje sette meg inn i din ADD, men kan forstå at å ha så lav energi men så masse du ønske å gjer, e både vanskelig og kjipt:/ For å tenke meg inn i din situasjon kan eg vel sjå for meg meg sjøl på en kjempesliten dag etter masse nattevåk og smådeprimert fordi eg ikkje har ork til å gjer det eg egentli så gjerne vil. Men, det e nok sikkert litt annleis likevel vil eg tru. MEN; forhåpentligvis får du fart på saken snart;)

Elisabeth Ingeborg

13.aug.2010 kl.22:19

Klare ikkje å sette mej inn i ADD... MEN... Man he alle daga der man ikkje får satt kroppen i gear... Får håpe du fekk ordna dej litt iallefall ;)

Ha plana om en del idag sjøl, men det vakje mej det sto på... Marius SLIT med magen stakkar :(

Monica

13.aug.2010 kl.22:22

SV: Berre å gå i banken dokka å forlange ei d:)

Ellen

14.aug.2010 kl.17:00

sv; Tusen takk! :)

Veldi koseli å ha en sånn bok å se tilbake på hvertfall! :)

Vet jeg selv syns det er gøy å lese om mammas svangerskap med meg, så da håper jeg at Victoria får glede av boken når hun blir gamlere også :))

Daniel

14.aug.2010 kl.22:14

Hei, vil bare si tusen takk for din kommentar til en blogger som skrev veldig fordomsfullt mot pedofile. Tusen takk også for dine kommentarer på bloggen min. Men jeg er sliten nå, og trenger en pause. Godt derfor at noen flere enn meg tør si imot når de hører om slike fordommer! Tusen takk!

Camilla

15.aug.2010 kl.16:51

Treg start på dagen ja.. Absolutt. Jeg sitter å ser på bordet og frokostrestene som ikke er ryddet bort.

Jeg vet egentlig ikke hva ADD er. Jeg tror jeg har lest et sted en gang at det er en slags form for ADHD men uten hyperaktiviteten. Betyr det egentlig at nedgang fører til total utmattelse? Det må i såfall være utrolig slitsomt og veldig frustrerende...

Melissa- Pseudotvillingmamma

15.aug.2010 kl.18:49

Kjenner igjen den der ja, jeg har jo ADHD selv:(:(

Camilla

15.aug.2010 kl.18:56

Jeg har to sånne Eva Solo selvvannende potter. De funker som bare rakkern, men jeg glemmer jo å fylle de og da :) Vannplanten min lever fremdeles i beste velgående da. Skikkelig glad i den. Den klarer faktisk å bo med meg. Så vannplanten og mannedyret er mine to herlige soulmates.

Tror jeg skal lese litt om ADD jeg nå. Det er liksom så viktig å forstå slike ting, for jeg er heldig nok til å være helt frisk uten noen slitsomme byrder annet enn min egen latskap.

Camilla

15.aug.2010 kl.19:24

Vannplanten min er sikkert en akvarieplante. Så kostet den bare 25 kroner :) Veldig fornøyd.

Ja, det er sikkert bra å få sjekket henne så tidlig som mulig. Hun er jo uansett i en situasjon hvor både mor og far forstår henne om det slår in på henne også. Og det er jo flott om hun først skal være så uheldig.

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits