*sukk, akk, stønn*

Hjelpes! Hodet er mer i spinn nå enn på lenge! Jeg satte meg ned for å forberede meg til det nye skoleåret, som starter på onsdag, og begynte å lage mapper på min herlige nye pc. En mappe for dette året, inndelt i vår og høstsemester, og deretter nye mapper med de ulike fagene. Så åpna jeg word, fant frem en pensumbok som jeg hadde snik-kjøpt på forhånd og bladde opp til kapittel 1... Så kom jeg på at jeg hadde ikke ført inn Amalie sin time til 5 måneders kontrollen i avtaleboka mi (eller livbøya som jeg kaller den), så da måtte jeg jo gjøre det. Så kom jeg på at jeg skulle jo legge ut et innlegg om at ene bilen vår er til salgs, men ble sliten bare av å tenke på det. Begynte å lese et avsnitt i pensumboka, men da var jeg så sliten i hodet at alt bare var vås (i mine øyne) og jeg la boka fra meg. Jeg oppdaga at jeg hadde fått en kommentar på bloggen og måtte jo svare på den. Det var om vannplanter og slikt, så jeg begynte å lage handleliste i hodet (hjelper lite da jeg uansett er blakk). Så kom jeg på at jeg har jo bursdag snart, så jeg begynte straks å lage ønskeliste i hodet. Jeg leste blogginnlegget til Camilla og begynte å glede meg til jul, så da begynte jeg å lage ønskeliste til jul. Så kom jeg på at dere lesere fortjener jo å vite hva som gnager i skallen min (er jo det bloggen handler om), så jeg begynte på dette innlegget.

Og alt dette på kun 15 minutter. Gleder jeg meg til å prøve ritalin? NEIDA! Begynner å lukte svidd fra øra mine snart, for hjernen kjører på alt for høyt turtall. Hvis jeg bare kunne begrensa tankene mine til max 1-2 og i tillegg holde fokuset på de tankene, så hadde det vært YPPERLIG.

I morra skal jeg på sjukehuset igjen, og se om det er noen folk der da. I følge sjukehuset sine hjemmesider så skal det ikke være noe ferie på gang, så håper noen kan hjelpe meg!


Nå ble hodet mitt plutselig blankt, og da jeg prøvde å tenke på noe så dagdrømte jeg at jeg var i korridoren på psykiatrisk og det kom masse zombier mot meg. *kremt* Ja...Hvertfall! Neste uke blir en stor uke for oss alle!

Ha en fin kveld videre :)

7 kommentarer

Ellen

15.aug.2010 kl.20:56

Wow, du er jo nesten som en duracell-kanin du :)

Ellen

15.aug.2010 kl.21:04

Hehe, nei det skjønner jeg kan være vanskelig:p

Jeg bruker å ha det på samme måte, spesielt når jeg dagdrømmer.

Jeg og Stian kan sitte å snakke om poteter, også dagdrømmer jeg litt:

Poteter- gård - sau - ull - ullgenser - vinter - jul.. "Stian, hva ønsker du deg til jul?"

Å han svarer; " Hæ?! Hvordan får du jul utifra Poteter??" Hahah :)
Ser den.. haff, jeg er vel litt lik deg på "virre virre vapp" området der.

veeeldig ofte på disse dagdrømmene:p

Rebecca Iselin<3

15.aug.2010 kl.22:59

Jeg har det akkurat som deg! Veeeeeldig slitsomt!

Jeg gikk på Concerta helt til jeg ble Gravid med førstemann som blir 4 i oktober. Da jeg var ferdig med å amme han skulle jeg begynne på Concerta igjen, men tror du di funket da? Neeei! Jeg ble kvalm,vondt i hodet osv. Så jeg ga opp. Jeg var helt oppe i 72mg før jeg ble gravid.

Jeg tok pause fra medisiner i 3 år ca prøvde litt innimellom, men fortsatt bivirkninge, mens jeg gikk på skole og var lærling.. Fy for et slit det var. Nesten rart jeg faktisk klarte å komme meg igjennom skolen.

Så ble jeg jo gravid igjen, så da måtte jeg vente enda lenger med å starte på medisiner igjen. Og siden jeg er blitt over 18 år, så må det sendes nytt vedtak til trygdekontoret. Denne gangen skal jeg prøve Ritalin igjen, 10mg, og jeg håper det kan funke nå.. For jeg trenger det. Men først må jeg jo bli ferdig med amminga=)

Om jeg gleder meg?-JAAA=D
Hehe, genialt innlegg :D

Monica

16.aug.2010 kl.11:27

D må eg sei! D va masssse iløpet av 15 min! Skjønna godt at du blir frustrert, ken har kapasitet til å tenke/gjere så masse OG fullføre d? Ingen. Men må le litt og, du skriv på en herlig måte (begynne å ryke ut ørene:P).. Blir spennande å sjå korleis det blir etter Ritalin start, håpe for din skyld at det skjer om ikkje altfor lenge. Noke dritt å ha d sånn i skulesammenheng..!

Camilla

16.aug.2010 kl.20:33

Det var en sau på jobben som har funnet bloggen min! Jeg snakker ikke om blogging på jobben, for jeg vil skille mellom jobb og privat. Men da denne ulldotten breket frem noe om julenissens kone i lunsjen i dag skjønte jeg fort at hemmeligheten ikke var så hemmelig allikevel. Jeg har også begynt på ønskelisten min til jul! Så du er ikke alene vennen :)

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits