Lys i enden av tunellen!

I dag var første dag i Tores pappaperm, og min første dag på skolen. Amalie gjorde det enkelt for Tore ved at ho sov fra 23:30 til 07:00. Da fikk ho en flaske til og sov videre til 08:30. Da sto jeg opp og skifta og kledde på ho. Vi skulle jo innom både legekontoret og Lånekassa før jeg skulle på skolen.

Legekontoret: Jeg kom inn og det var kø...Såklart! Etter en stund så var det min tur og til min store glede så satt det ei ung dame der. Ikke den sure kjerringa fra mandagen! Jeg sa at jeg trengte en hastetime, og forklarte hvem legen min var. Ho kunne opplyse at fastlegen min hadde legevakt på fredag (altså den som tar i mot hastetimer), så hvis jeg ringte fredag morgen så skulle det la seg ordne! Åh, så gla jeg ble da! Hvorfor i all verden fortalte ikke den sure kjerringa det?? Så forhåpentligvis får jeg ordna saker og ting på fredag :D (kanskje han har en forklaring på hvorfor jeg er kvalm av og på nesten hver dag i en måned nå?)

Lånekassa: Ankom kontoret i Ørsta kl 09:55 og de åpner kl 10:00. Siden vi kom minutter før åpningstida så regna jeg med at jeg kom først i køen...Neida! De hadde vært tidlig ute der. Da vi kom inn var det allerede to stykker der! Men trengte ikke å vente mer en max 5 minutter.

De åpna mappa mi og så all dokumentasjon som jeg hadde sendt inn. De forsto heller ikke hvorfor jeg ble bedt om å sende inn når jeg skulle ta ut permisjon, for den begynte jo 4 januar! Jeg forklarte at jeg hadde første skoledag idag, og at jeg dermed ikke skal ha mer permisjon. Jeg viste dem brev fra nav med datoen for Tore sin permisjonsstart og slutt + kopi av lønnsslippen hans. De tok det i mot og sa at siden søknaden min allerede var registrert og behandla, så var saken min prioritert! Hurra! Så de sa at det kom ikke til å ta lang tid før alt var ordna opp i.

10 kg av skuldrene! Sparte utrolig lang tid på at de tok i mot dokumentasjonen der. Skulle jeg sendt det i posten, så hadde det jo tatt flere dager før det i det hele tatt ble registrert at de hadde mottatt det. Så nå er det bare til å vente på gjeldsbrevet :)

13 kommentarer

Elisabeth Ingeborg

18.aug.2010 kl.20:08

Bra det ordna sej for dej :)

Kjedelig når det skal være krøll her og der... Og blir det kluss en plass, so blir det ofte det andre plassa også... Problem kjem sjelden åleine :P

Lene-Therese

18.aug.2010 kl.20:19

Ingenting er bedre enn at ting går i orden!!!

Synes du fortjente det jeg :)

Monica

18.aug.2010 kl.20:23

Ang. kvalmen , det kankje vere noke du ikkje tåle da? Berre slenge det ut som et forslag eg:P Fint du møtte ei kjekk lukedame! Skulle ansett fleire av dei rundtom. Så flott at dei hadde forståelse på lånekassa i Ørsta, og at saken har prioritet:D deilig å få sånne ting ut av verden. Syns dei alltid har vore hyggelige når eg har vore ut, dei eg har snakka med har vore så snille og hjelpsomme:)
Må berre sei en ting til deg: Noah drakk av flaske idag (med mam flaskesmokk)!:) men dumme meg hadde berre lagd til 20ml, for eg tenkte jo berre å prøve, så eg gidd ikkje kaste vekk så masse. Men han drakk opp, og eg gikk å blanda meir, men da ville han ikkje ha:P luringen. Enten var det tilfeldig, eller så kaaanskje sjansen e der for litt framgang. E jo ikkje et MUST, men veldig kjekt om han tek begge dele. Men det veit du jo;)

mammawesterheim

18.aug.2010 kl.21:08

Så deilig da :D!!

Gratulerer så mye får jeg vell nesten si :P!

Monica

19.aug.2010 kl.00:08

SV: Hmm.. nei da får d være opp til legen å finne ut, eg gir opp:P
Pante sangen/Bittelite-sangen til karpe diem inspirerte meg! Hehe.. Fant ut kor mange ml det var mellom kvar doseøkning (antall skeier altså), og det var 30ml. Og så rekna eg meg nedover. 5 skeie 140ml, 4s 110ml, 3s 80ml, 2s 50ml, 1s 20ml :) For eg gidd ikkje lage til masse meir og så går 80% i vasken kver gang. D blir masse penga i vasken, og det e dårlig investering:P Jepp, d blir prøving kvar dag no, men skal ikkje tvinge stakkars guten heller, berre foreslå. For idag fik han pupp til det var tomt, og så tok han dei 20ml etterpå. Når han e heilt sulten e det full nekt.

Monica

19.aug.2010 kl.08:49

SV: Nei, vi bruka ikkje NAN lenger, den gikk jo ut på dato før den blei oppbrukt:P Så no gjorde vi som du og kjøpte eco2. Bakpå pakken så rekna eg utfra ml med vatn. ikkje ferdig utblanda melk:) Så da blir d nok litt andre tal. Men d e nok rett at på 1 skei får man ca 40. Biiittelitt under. Men for å vere korrekt, så drakk Noah ca 35ml da;)

Elise

19.aug.2010 kl.11:00

Så kjekt når ting ordne seg :)

lykke til på skolen!

Tiamom

19.aug.2010 kl.11:30

Sv: Ja, det er noe positivt som kommer ut i fra alt dette - heldigvis. Tror bare jeg hadde en av mine deppe turer i går kveld :p hihi. Måtte visst bare sove litt. Blir mange lange timer foran pc'n når jeg har valgt å ta fag over nett, så var vel bare sliten, men jeg fikk jo strekkmerker på magen, så smører som en gal nå som jeg gjorde under svangerskapet. Heldigvis hadde jeg bra farge på magen, så de er ikke rødblåe, bare lysebrune - heldigvis! Og vekta mi er jo under der jeg startet i begynnelsen av svangerskapet, så selv om huden er litt pløsete, klarer jeg meg, har jo bakkene i Volda, som en god hjelp :D

Btw, du var ikke slem når du kommenterte, bare ærlig fra ditt ståsted, og du har rett, gåturer hver dag, hjelper masse :D

Camilla

19.aug.2010 kl.19:29

Så dette ble en bra dag da :) Kjempebra! Hvordan var det å begynne på skolen igjen?
Sv: ja vet, men har snakka med 2 leger å helsestasjonen om refluks å de sier det ikke er det :) for da hadde det kommet skikkelig sprutgulp ! :)

Camilla

19.aug.2010 kl.20:23

Haha :) Ja, siden Volda bare er en svippetur unna kan jeg jo være litt hvit tornado hos deg og :)

Det står forresten så utrolig mye respekt av at du både studerer og er mamma til et lite barn som ikke engang har fylt året. Det er jo mye å fokusere på. Skjønner at du savner henne etter noen timer. Du er jo tross alt vandt til å være sammen med henne 24/7!

Skolebøker er kjekt å ha :) Hva studerer du btw?

Tiril Irèn - mamma og gravid <3

19.aug.2010 kl.22:11

Du har fått en b-award av meg=)

Elise

20.aug.2010 kl.08:34

Ja, vi storkoste oss i Kroatia. Veldig herligt !

Og, ja vi kjøpte den baderingen i Kroatia, men jeg såg faktisk at de hadde noe lignende på barnas hus i går !

Så heldige dere er som har varmtvannsbasseng i nærheten! Her er det vist sykt lang ventetid på babysvømming, så det blir vell til at vi bare kommer til å gå i bassenget etterhvert vi å!

Ha en strålende helg :)

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits