Gave fra Afrika!

Forrige uke dumpet en pakke i posten. Jeg visste godt at denne gaven kom, men jeg hadde ingen aning om hva som var inni. Det jeg visste fra før av var at det var en gave til Amalie, fra en gamml venn (siden vi var 3 år!!). Anita har reist litt både her og der, og bloggen hennes har tilogmed blitt kåret til månedens reiseblogg i juli (tror jeg det var?).

Amalie fikk hvertfall en kjempe søt håndlagd dukke fra Namibia! DET er ikke no du finner på Brio eller Babyshop! Tenk så langt denne dukka her har reist :)

Bakpå dukka hang det en lapp med bilde av jenta som har laget dukka, og ho som har laget dukka heter Olivia. Ho er tydeligvis med i noe som heter "Matukondjo dolls project".

Etter litt googling fant jeg litt info om "Matukondjo dolls project". Det er et prosjekt som ble starta i 2004 av en tysk dame som heter Marjan van Heerdt. Det er en gruppe på 9 damer (Olivia inkludert) som lager disse dukkene for hånd. Det står litt mer om prosjektet HER.

Amalie synes dukka er kjempe fin, og det fine med den er at det er ingen deler på den som kan falle av, og armene og beina har perfekt tykkelse så Amalie får et godt grep ;)

Tusen takk for gaven Anita! Kjempe fin! :)

7 kommentarer

Elisabeth Ingeborg

24.aug.2010 kl.21:13

So fine dukke :)

Akkurat passe fargerik, og perfekt størrelse, utifra beskrivelse og slik som det ser ut til på bilde! :)

Kjekt med handlaga ting :D

grynet79

24.aug.2010 kl.21:21

Flotte gava, fra flotte prosjektet. Det er liksom dobbelt lykke når man kan få noe fint og samtidig støtte et bra prosjekt:)

Ellen

24.aug.2010 kl.21:24

Oy, så spennende gave :D

Frknille-student og mamma

24.aug.2010 kl.21:48

Så koselig ;)

Mia

25.aug.2010 kl.16:36

sv: Ja, jeg veit! men skal som sagt vente noen mnd, siden jeg vil ha laaangt hår før jeg gjør det :P

Camilla

25.aug.2010 kl.20:14

Det er jo en helt fantastisk gave! Elsker at det finnes sånne prosjekter. Det varmer i hjertet og gir meg gode ideer til arbeidet jeg driver med for barna i Gambia!

Anitas reiseblogg

30.aug.2010 kl.09:54

Så bra den falt i smak! Jeg elsker sånne prosjekter, det er så bra med tiltak der du ser at hjelpen når frem!

Den har faktisk vært på en veldig lang reise for jeg tok den med meg til Ecuador og Colombia også! hehe

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits