HJELP!

Noen som har energi til overs? Anyone?? Jeg orker INGENTING! I flere dager har jeg sitti med tusen bloggidèer, men alt "slitsomt" til at jeg orker å sette meg ned. Jeg har mange bilder på telefonen som jeg vil dele med dere, men det er liksom et ork å overføre til pc'en. Jeg kjenner at ADD'en kommer til å ta knekken på meg om det ikke skjer noe snart. Hver dag venter jeg spent på brev fra sjukehuset med innkallelse, men neida. Det eneste som har skjedd er at stipendet har rulla inn på kontoen (hurra!). Dessverre har jeg også fått mail fra lånekassa om at det også har kommet et vedtak, og dersom jeg ikke leser det på hjemmesida til lånekassa innen 1 uke så blir det sendt til meg i posten. Jeg MÅ altså lese det. Nervøs? NEIDA! Hva pokker kan det være?

Har masse regninger som MÅ betales, jeg har penger, men det er et ork å finne frem nøkkelknippet med kodene til banken og slikt. Alt går på tverke! Nå har tydeligvis Tore fått den bittelille energien som jeg vanligvis har hatt, for idag har han støvtørka både det ene og det andre! Det eneste jeg faktisk klarer er Amalie. Ho får alltid rein bleie, mat og masse kos. Leker og ler, trilletur og søvn. Det lille av energi som jeg har går helt og holdent til ho. Men kan det ikke være litt energi til overs til meg?? Nei. Får prøve tran og gerimax pillene som skal gi ekstrem energi...  *sukk*

I morra skal vi forresten ha første forelesning i pediatri (lære om barnesykdommer), og forelesern er ikke mindre enn helsesøstra til Amalie! Artig? Neida! :)

Flere som er fullstendig tappa for energi for tida?

14 kommentarer

Rebecca<3

25.aug.2010 kl.19:21

Er ikke fulltappa nei. Tvert imot egentlig. Men kan ikke regne med det resten av graviditeten. Så jeg får nyte den tiden jeg har med masse energi før det forsvinner :P Å betale regninger synes jeg bare er gøy. Får så god samvittighet. Så det første jeg gjør når pengene kommer inne er å hive meg over kodebrikka og logge meg på nettbanken :)

Får du nok søvn? Det er ikke noe ok å være så sliten at alt er et ork. Har kjent den følelsen tusen ganger. Og jeg liker det ikke :/

Mia

25.aug.2010 kl.19:34

Ganske tom hos meg også .. men nå sitter jeg å spiser sjokolade da :P

Camilla

25.aug.2010 kl.20:09

Jeg er midlertidig tom selv, men i morgen er jeg like høy på energi som stjerna på juletreet :) Det viktigste er jo at du prioriterer Amalie, så du gjør jo en kongejobb! Vakker er du også, og du er en ganske ung mor. En typisk mor Amalie vil være stolt av i fjortenårsalderen når de flest vennene kommer drassende på mødre med gåstol :)

grynet79

25.aug.2010 kl.20:20

Synes det høres ut som du får til mye jeg. Det er slitsomt med babyer i huset, og energi til oss selv får vi bare takke og bukke for når den dukker opp;) Tenker på hvor utslitt jeg er til tider, så jeg synes det er mektig imponerende det du får til tross din diagnose. Får håpe det brevet dukker opp snart!

Camilla

25.aug.2010 kl.20:22

Det er det som er fordelen med disse mannfolka. Gutten min er veldig flink til å hjelpe til, men jeg burde liksom være på bristepunktet og snuse sånn halvveis på M.E. Da er han flink da. Jeg har heller ikke vannet noen planter ennå, men hittil har jeg ikke begravet noen plantelik. Skikkelig tålmodige grønne sjeler det der :)

Ja, du har en suuuuuperfordel med å være ung mor. Jeg er jo det perfekte eksempelet på denne gåstolmammaen. Kanskje en sånn stol på hjul til og med. Rosinen som sitter å ser på et grusomt juleskuespill og klapper og later som at jeg er helt med mens jeg justerer lyden på høreapparatet :)

Rebecca<3

25.aug.2010 kl.20:25

Det må være slitsomt! Men du lærer deg vel å leve med det, som med andre ting. Får du melatonin på resept? Ellers vet jeg at lysbehandling skal hjelpe på melatoninproduksjonen;) Du er tøff da!

Ina

25.aug.2010 kl.21:12

Hei snuppa! Jeg fikk også sånn mail fra lånekassa og syntes at det hørtes skummelt ut, men det sa bare i fra om hva som er blitt gjort om fra lån til stipend osv. Ikke skummelt i det hele tatt. Men dette er jo ting de er forplikta til å opplyse om og derfor MÅ de sende det i posten dersom du ikke leser det elektronisk. Satser på at det er det samme for deg også ;)

Håper du får litt mer energi snart frøken! Lykke til! <3

sunni

25.aug.2010 kl.23:47

Jeg tror jeg liker bloggen din, må nok lese mer i morgen når jeg har sovet litt. Du får ha ei god natt :)

Camilla Henriksen

26.aug.2010 kl.07:39

Haha :) Vel, jeg skal ikke vente til jeg er 40, men det tar nok to-tre år til før jeg blir mor.

M.E er et utmattelsessyndrom. Man blir helt energiløs til enhver tid. Bare å skifte på sengen kan slå deg ut i flere dager etterpå. Det kan visstnok også føre til en form for angst. En venninne av meg har ME og hun klarer ikke å gå i butikken alene og slikt. Hun må forberede seg lenge bare for å bli med kjæresten. Virker helt grusomt å ha det!
sv: så deilig da!

sunni

26.aug.2010 kl.16:09

SV: ja nå er han begynt å bæsje tre dager i uka. Det var jo greit at det ikke var noe bæsj der da, men litt bekymra blir man ;)

Også sa HS at det var heeelt normalt, så da roet jeg meg også :)

Ellen

26.aug.2010 kl.22:53

Sv; Hehe, ja det var det da;p Skulle bare ønske jeg forstå hva hun sa :D

Hannah - Fast bloggleser <3

27.aug.2010 kl.00:10

JEg har ME og er helt utslitt. Jeg klarer ikke å pusse tennene eller dusje selv.. orker ikke å sitte eller noe. Jeg sover så og si hele døynet, og er helt utslitt. Orker så hvitt og snakke, og orker heller ikke å spise.. Alt er ett slit..

christer

01.sep.2010 kl.22:47

Hei Anette og alle andre med problemer... Det kommer til å løse seg veldig snart, så vær på utkikk etter gode tegn alle sammen! Dette er ingen spøk, jeg har merket det selv, en stor mengde energi som brer seg ut i kroppen og gjør godt. Håper dere får en fin fremtid med mye glede og energi^^ Gjør det beste ut av det du har, og tenk på alt du er takknemmelig for i livet!

PiZ

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits