Siste blogginnlegg før pausa - Bilder!


Her er da noen bilder som jeg lova ;) Det er fra de siste dagene.

Smaksvinduet er åpent, så snuppa får smake på litt av hvert. Bringebær er yummi har ho finni ut! Knuser de mellom fingrene så smatter ho i vei :p Blir helt vill! Syrlig, men søtt ;)

Tore kom hjem med overraskelse til meg! Innbakt kyllingfilet med ris og sursøt saus! NAM! Snille elsklingen min <3

Husverten glemte å sette ut søpla, så den stappfulle søppeldunken ble ikke tømt. Han jobber i Molde for tida, så hvis vi skulle kaste søppel så måte vi bli kvitt det andre først. Ble en tur til gjenvinningsstasjonen med ei trøtt tuppe.

På vei til Ørsta så sovna ho, men skvatt da Tore glemte seg og smalt litt med bildøra :p Da fløy henda opp i denne stillinga, og ble værende der litt. Ser ut som ho mediterer ;)

Helsesøster sa at vi kan begynne å introdusere fast føde, så vi har gått løs på middagsglass. Amalie ELSKER Hipp sine middagsglass, og vil gjerne spise med hele ansiktet. Dette glasset hadde gulrot i seg (hvis jeg ikke husker og ser feil ;p).

Var på cafè en tur med Katrin og Felix. Vi spiste såklart på Rokken, studentpub/cafèen i Volda. Maten der er den beste! Så hvis dere noen gang er i Volda, ta en tur på Rokken! ;)

Tadaaaa!! Vi har kjøpt en reisetrille til Amalie! Billig og grei, tar liten plass og blir nok veldig kjekk på dager man trenger plass i bagasjerommet ;) Den er såklart IKKE til bruk på lengre turer og slikt. Veldig uvant å ikke ha Amalie vendt mot meg, tror Amalie savna litt å kunne se meg, for ho ble litt lei seg hvis vi ikke titta og sa hei innimellom :p Vi testa ut vogna i stua først, råkjørte litt og Amalie hylte av latter. Gøy ja! :) Testa ut på kjøpesenteret i Ørsta idag, og det gikk veldig fint :)

Fant denne saken på butikken. Måtte jo prøve den!

Tenkte at denne kanskje er litt "sunnere" enn den vanlige? Vel...Jeg ble skuffa! Den var ikke no god. Så hvis du noen gang står mellom denne og den lyse...Velg den lyse!

Har alltid brukt Tine sin kremtopp, men så kom jeg over denne. Billigere, og faktisk bedre smak! Smaker mer fløte enn Tine sin :)

Det ble dette til slutt:

Hadde vært veldig godt hvis jeg hadde valgt den lyse kakaoen :p

Med grøt så blir det fort gris. Vippestolen til Amalie har fått hard medfart under matinga, og trengte en vask. Heldigvis fikk vi med et ekstra trekk til vippestolen, så vi kan fortsatt bruke den :)

Nyvaska trekk til vippestolen :) Vaska i økologisk vaskepulver fra Ecover og er skinnende ren! Bra for miljøet, bra for Amalie, bra for henda mine ettersom vippestoltrekket skal håndvaskes ;)

Ja, det var de bildene jeg hadde ;) Eller har jo fler, men må jo holde noen for oss selv ;p Og jeg lover at bildene fra navnefesten kommer når jeg er tilbake igjen! Har ikke overført de til pc'en engang :p

Hva skal du i helga?
God helg alle sammen!

14 kommentarer

grynet79

27.aug.2010 kl.23:12

Så flotte bilder:) Glad for at du delte de med oss før pausa setter inn!

tjukkebollefeita

28.aug.2010 kl.10:58

Vi kjøpte også den med mørk sjokolade her for noen dager siden, og den lyse er myyyyyye bedre ja!!

Camilla

28.aug.2010 kl.16:38

Du får legge all din oppmerksomhet på det som er viktig vennen :) Så får du oppdatere oss om hva som skjer når bloggtrangen tar helt overhånd. Kommer til å savne innleggene dine. Jeg lærer jo så mye av deg!

Åse

29.aug.2010 kl.19:20

Tusen takk Lillan:)

Tror det møtet med =Oslo var noen av de maange tingene som gjorde inntrykk på meg under Holtekilenåret<3

Syns det er kjipt at du skal ha bloggpause, men skjønner deg godt:) Og syns du prioriterer rett:) Kjenner jeg deg rett kommer du tilbake før 1. oktober;) Lykke til med lesinga:) Dette klarer du:)

Elisabeth Ingeborg

30.aug.2010 kl.13:48

Award på bloggen min ;)

Ellen

31.aug.2010 kl.17:32

Sv; Oy, ja men du har kanskje en samboer med norma lønn! ;)

Stian har jo utbetalt like mye som meg i måneden, og med lån, forsikring og bilforsikring flyr pengene ut av ruta med en gang de kommer inn på konto :/

sunni

01.sep.2010 kl.22:13

Hællemin så søt! :) jeg fikk ikke sett alle bildene, bare de 4 første... Hm, noe rart med telefonen min kanskje. Uansett så gleder jeg meg til du begynner å blogge igjen, men skjønner dette med bloggpause altså. Det tar liksom litt tørke og tanke-energi :)

SV: ok :) jamen når vi gir han Dentinox så roer både siklingen og handspisingen seg ;) min mor syns det kjennes ut som han får tenner, ikke vet jeg :p

Jeg tror ikke Aslak har oppdaget hendene sine noe særlig enda, en baby som. Var her på treffet hadde virkelig kontroll på hendene og brukte de på en helt annen måte enn Aslak. Hun er 6 dager eldre enn han. Men jeg regner med det kommer tidsnok.. Åh jeg gleder meg til hver eneste milepæl :D

Dere kan jo prøve Dentinox å se om det hjelper :)

Camilla

02.sep.2010 kl.19:33

Sv: Å så forferdelig! Jeg prøver å ha de viktige bildene på macen, den eksterne harddriven, en usb-minnepenn og cder. Jeg er så redd for å miste bilder, spesielt slike bilder som jeg aldri vil ha mulighet til å få tilbake.

Tina - 22år og mamma til Malin

02.sep.2010 kl.21:05

Takk for komentaren e fikk av deg:)

Ha en flott dag videre!

Mia

03.sep.2010 kl.21:51

Sv: Nei, uff... gikk glipp av to konserter, og fikk myggestikk :s og hoven tommel!

Elisabeth Ingeborg

03.sep.2010 kl.23:44

E pepsi max det går i her... E egentlig ikkje so veldig glad i brus sånn sett, men he en gubbe som e stordrikkar :p

Elisabeth Ingeborg

03.sep.2010 kl.23:45

Og ang. HVO og det...

Det ej meina e at det e synd for barneskulen at dei "mista" leikeplass, for all del...HVO treng plassen for å kunne jobbe med slike som e på barneskulen ;)

Ellen

09.sep.2010 kl.16:48

Sv: uhh lykke til! :D Går nok supert! :))
Sv: Står i allefall på pakken jeg fikk at den er snbefalt av astma og allergiforbundet, hadde aldri skrevet at den var allergifri om den ikke var anbefalt av de! Men dette er jo en ny bleie de er kommet med, så kan være det er noe nytt med den i forhold til de gamle? :)

Skriv en ny kommentar

Lill Anette - mamma til Amalie <3

Lill Anette - mamma til Amalie <3

22, Sandefjord

Bor for tida i Volda med min forlovede Tore. 22 mars fikk vi datteren vår Amalie <3 Kontakt meg på lillanetteblogg@hotmail.com :) Besøkende

Kategorier

Arkiv

hits